Välkommen till min hemsida!

Fotogalleri

Vad kul att du har hittat hit! Här delar jag med mig utav lite bilder som jag har tagit

Gravida

Min personliga favorit är helt klart att fota gravida och deras växande magar! Något som jag tycker om att fota i är i motljus då det blir så fint ljus med solen bakom. Jag har en viss rekvisita att låna ut till den gravida om du själv inte har någon klänning/stickad tröja som du vill ha under fotograferingen. Det viktigaste för mig är att du känner dig bekväm framför kameran. Jag har själv varit gravid och vet hur klumpig och otymlig man känner sig när man ska ta gravidbilderna men jag försöker få dig som är gravid att vara så avslappnad som möjligt och inte utsätta dig för någon större ansträngning under fotograferingen. Fotograferingen tar mellan 1-2 timmar och när det är kallt ute så erbjuder jag handvärmare som den gravida kan hålla i (syns ej på bild) och även en paus där den gravida kan värma sig med en filt och få en kopp varm choklad.

Nyfödfotografering

Jag fotar även nyfödda. Där jag helst vill att de ska vara mellan 7-14 dagar gamla för att få med den där nyföddkänslan med de små skrynkliga händer och fötterna. Jag fotar mest de nyfödda i korgar ute i naturen annars kan jag rigga upp en liten studio hemma hos mig om det inte är väder för att vara ute och fota. Just nu erbjuder jag även handvirkade små mössor till den nyfödda att ha på sig under fotograferingen. Denna fotografering tar mellan 1- 2 1/5 timme beroende på hur bebisen är. Om den vill vara vid er föräldrar ett tag och somnar vid er så går det alldeles utmärkt, jag är inte  den som skyndar på något utan vi tar det i den takt det kommer och ser hur bebisen mår och är för dagen.


Porträtt

Porträtt är något som jag också tycker om att ta. Det kan vara om du vill ta en ny  profilbild till din Facebook eller instagram eller om du vill ha nya kärleksbilder på dig och din kärlek. Jag fotar gärna dig tillsammans med ditt husdjur eller bara en bild på ditt djur som du kan ha kvar som minne.

Barn

Jag har själv 2 barn och vet att det inte är det lättaste att ta kort på de små liven. Men jag vet också att dom växer väldigt fort så jag rekommenderar er varmt att föreviga dem innan dem har tagit studenten och flyttat hemifrån ;) 

Djur

Jag fotar också djur, det kan vara katt,hund eller kanin. Jag tycker som sagt även om att fota er tillsammans med era husdjur.


Vilda djur

Onlinebokning

Vad roligt att du vill boka en tid hos mig! Skriv i dina uppgifter så hör jag av mig så fort jag kan! 

När ni har bokat eran fotografering så tar jag ut en fotograferingsavgift för själva fotograferingen på 250:- och först när ni har betalat denna avgift får ni bekräftat ett datum.