Fotograferingen

Fotografering

Hur går en fotografering hos mig till?

Före fotograferingen

När du har bokat en fotografering hos mig så får det ett bekräftelsemejl att jag har tagit emot din bokning. Efter det så bestämmer vi datum (oftast preliminärt då vi inte kan styra hur vädret blir)

Under fotograferingen

När vi sedan träffas och ska fota så har jag redan valt en fin plats (om vi inte kommer överens om något annat.) och sedan tar vi bilder i ca 45-1/5 timme.

Efter fotograferingen

När vi sedan har tagit bilderna och vi alla känner oss nöjda så får ni en länk utav mig efter 2-3 dagar där ni får alla bilder och sen favorit markera era bilder som ni vill ha. Jag skickar sedan bilderna på ett USB-minne hem till er.

Men om vädret inte är fint när vi ska fota,vad gör vi då?

Då jag oftast bara preliminär bokar mina fotograferingar så räknar jag med att det kan bli regn eller dåligt väder så om det blir spöregn det datum som vi har bokat så bokar vi bara om (oftast 2-3 dagar efter det preliminära datumet). Det viktigaste för mig är att ni kunder blir nöjda och jag vill helst också fota i solsken och inte i spöregn ;) 

Vad ska vi ha på oss?

Om ni inte har några egna kläder till tex gravidfotograferingen så har jag några klänningar/stickade tröjor att låna ut. Annars om man själv har en klänning som man tycker är jätte fin så får man självklart ta med den och ha den på sig. Är ni par som ska fotas så rekommenderar jag er att ta ''liknande'' kläder i färgerna och helst inte randigt/rutigt eller skrikiga färger som sticker ut utan mer neutrala och varma färger